Intelligent installation

Intelligent Installation IHC eller Traditionel Installation ?

En traditionel el-installation giver dig lys og strøm i dit hjem.
En intelligent installation giver dig øget komfort, sikkerhed og multimedie muligheder.

Med LK IHC Control®, som er vores intelligente el-løsning, giver vi dig mulighed for at ændre på, hvordan din el-installation skal fungere. El-installation styres af et software-program, hvor du for eksempel kan ændre, hvor du tænder en lampe eller du kan vælge at lade lyset i badeværelset slukke automatisk. Med en intelligent el-installation kan du også få lysscenarier, som tænder flere lamper eventuelt på tværs af rum på én gang med ét tryk – nogle måske endda på dæmpet lysstyrke.

Mariager El-Center har erfaring med at udføre IHC installationer i såvel nybyggerier som ved renoveringsopgaver. Installationerne udføres som trådløse, fortrådede eller som oftest – en kombination. Installationerne spænder vidt – lige fra avancerede installationer der omfatter multimedie, alarm og integration med B&O til mindre installationer, der omfatter betjeningstryk, stikkontakter og dæmpbare lampeudtag.

Men… integrationen stopper ikke med fælles styring. De enkelte systemer kan også arbejde tæt sammen. For eksempel kan bevægelsesføleren, der tænder og slukker lyset, også give signal til alarmsystemet, hvis der er bevægelse i rummet på et tidspunkt, hvor bygningen burde være tom. Sikkerhedsmæssigt kan dit hjem blive præcis så sikkert, som du ønsker det. Blandt mulighederne er også tyverisikring, sikring mod strømudfald og overfaldsalarm for blot at nævne nogle.

 

Design af intelligent installation

Her skal du overveje om din intelligente el-installation skal være diskret og måske endda ”usynlig”, eller om du ønsker, at el-installationen skal indgå som en aktiv del af hjemmets samlede udtryk og bidrage til din personlige stil? Vi forhandler LK’s brede udvalg af designserier og du kan få det, præcis som du ønsker.

Trådløse kontakter

 

LK IHC® Wireless er trådløse kontakter. De fungerer i bund og grund som almindelige kontakter. Det særlige ved dem er, at de kommunikerer trådløst med hinanden.

De trådløse kontakter giver dig mulighed for at betjene dine lamper og elektroniske apparater lige derfra, hvor det passer dig bedst. Du er hverken afhængig af kabler eller ledninger. Du bestemmer også selv, hvilke funktioner dine kontakter skal have. Mulighederne er mange, når du vil gøre livet lettere. Herunder et eksempel på gravering på kontakten.